Skyworks

foto-skyworks2-webSkyworks is onderdeel van de Frans/Duitse Zarges-Tubesca groep en is actief als totaalleverancier van professioneel klim- en toegangsmateriaal voor de zakelijke bouw- en onderhoudsmarkt. Skyworks levert een breed assortiment ladders, trappen, steigers, doorwerksystemen, hangbruginstallaties, hoogwerkers en valbeveiliging. Naast standaard producten ontwerpt en levert Skyworks ook op maat gesneden oplossingen voor moeilijk te bereiken werkplekken.

Skyworks streeft er naar de professionele gebruiker een veilige werkplek op hoogte te bieden, waarbij de volgende principes altijd het uitgangspunt zijn:

· Veiligheid
· Klantvriendelijkheid
· Flexibiliteit
· Betrouwbaarheid

Wat is de aanleiding geweest om gebruik te maken van de dienstverlening van De Veld & Van den Brule Pensioenconsultants?

Medio 2011, het moment waarop er een aanvang moest worden gemaakt met het verlengen van het bestaande pensioencontract, hebben wij na een grondige selectieprocedure, ons als organisatie voor advies en bemiddeling tot De Veld & Van den Brule Pensioenconsultants gewend.


Wat heeft De Veld & Van den Brule Pensioenconsultants voor Skyworks betekend en van welke toegevoegde waarden is er eventueel sprake geweest?

De Veld & Van den Brule Pensioenconsultants heeft ons enerzijds geadviseerd in de keuze van de pensioensvorm en anderzijds is er namens onze organisatie als onafhankelijke partij bemiddeld met diverse pensioenaanbieders, om zo het pensioencontract tegen zo gunstig mogelijk voorwaarden af te sluiten.

De Veld & Van den Brule Pensioenconsultants stelt zich zeer persoonlijk en onafhankelijk op. Ze beschikken over een grote hoeveelheid kennis en ervaring van een product dat we allemaal nodig hebben, maar waar niemand eigenlijk voldoende tijd aan kan spenderen. Ze beheersen duidelijk de materie en verzorgen een duidelijk advies. Dit alles in combinatie met de heldere communicatie en een goede bereikbaarheid maakt het dat je een belangrijke zaak als pensioen met een vertrouwd en gecontroleerd gevoel uit handen geeft.

Hoe hebben jullie de uiteindelijke samenwerking met De Veld & Van den Brule Pensioenconsultants ervaren?

Samenwerken met De Veld & Van den Brule Pensioenconsultants is ons bijzonder goed bevallen. Het is een fijne organisatie om mee samen te werken. Het goede advies en de tijdige en gedetailleerde terugkoppeling op de diverse momenten maakt dat je eenvoudig een goede beslissing kunt nemen. Het werk wordt je uithanden genomen met het gevoel alsof het binnen je eigen organisatie plaats vindt.


Welk rapportcijfer geeft Skyworks voor de dienstverlening van De Veld & Van den Brule Pensioenconsultants?

Het rapportcijfer dat onze organisatie aan De Veld & Van den Brule Pensioenconsultants voor haar dienstverlening geeft is een 9. Dit cijfer is tot stand gekomen uit de diverse positieve aspecten die hierboven vermeld staan. De dienstverlening die De Veld & Van den Brule Pensioenconsultants biedt is vanaf het moment van kennismaken tot na het sluiten van het pensioencontract van uitstekende kwaliteit. De betrokkenheid blijft en dat geeft je een gerust gevoel in een tijd waarin er veel te doen is op het gebied van pensioenen.

Zouden jullie De Veld & Van den Brule Pensioenconsultants aanbevelen aan derden?

De Veld & Van den Brule Pensioenconsultants is absoluut een aanrader voor zowel grote als kleine organisaties. Organisaties die een onafhankelijk, helder en passend advies wensen zijn bij De Veld & Van den Brule Pensioenconsultants aan het juiste adres.