Skyworks

foto-skyworks2-webSkyworks is onderdeel van de Frans/Duitse Zarges-Tubesca groep en is actief als totaalleverancier van professioneel klim- en toegangsmateriaal voor de zakelijke bouw- en onderhoudsmarkt. Skyworks levert een breed assortiment ladders, trappen, steigers, doorwerksystemen, hangbruginstallaties, hoogwerkers en valbeveiliging. Naast standaard producten ontwerpt en levert Skyworks ook op maat gesneden oplossingen voor moeilijk te bereiken werkplekken.

Skyworks streeft er naar de professionele gebruiker een veilige werkplek op hoogte te bieden, waarbij de volgende principes altijd het uitgangspunt zijn:

· Veiligheid
· Klantvriendelijkheid
· Flexibiliteit
· Betrouwbaarheid

Wat is de aanleiding geweest om gebruik te maken van de dienstverlening van De Veld & Van den Brule Pensioenconsultants?

Medio 2011, het moment waarop er een aanvang moest worden gemaakt met het verlengen van het bestaande pensioencontract, hebben wij na een grondige selectieprocedure, ons als organisatie voor advies en bemiddeling tot De Veld & Van den Brule Pensioenconsultants gewend.