John Keukens

foto-keukens2-webIk ben in 1988 als Sales Manager in dienst getreden bij Tecson Rotterdam, een nationaal en internationaal werkend projecten- en planningsbureau. In 1990 werd ik bij dit bedrijf Directeur-Aandeelhouder (tot 2005) en in de daarop volgende periode ben ik bij Tecson Rotterdam als Commercieel Directeur werkzaam geweest. Sinds 2009 geniet ik van mijn vervroegde pensioen.

Wat is de aanleiding geweest om gebruik te maken van de dienstverlening van De Veld & Van den Brule Pensioenconsultants?

Dat gaat al terug tot 2001 en betreft het advies voor de collectieve pensioenregeling voor onze werknemers enerzijds en mijn separate pensioenopbouw als Aandeelhouder anderzijds.

Wat heeft De Veld & Van den Brule Pensioenconsultants in dit geval voor u kunnen betekenen en van welke toegevoegde waarden is er eventueel sprake geweest?

In eerste instantie werd alles duidelijk in kaart gebracht. Daaropvolgend werden adviezen voorgesteld waar wij aangenaam verrast door werden, mede door de professionele benadering met vooral de coöperatieve insteek. Nu ik aan de vooravond van mijn AOW-gerechtigde leeftijd sta, is helder in kaart gebracht hoe mijn financiële situatie er vanaf heden uitziet. Een hele geruststellende gedachte!


Hoe heeft u de uiteindelijke samenwerking met De Veld & Van den Brule Pensioenconsultants ervaren?

Als bedrijf hadden wij door de werkwijze van De Veld & Van den Brule weinig omkijken naar het onderdeel pensioen. Alle communicatie naar onze werknemers werd overgenomen en de terugkoppeling richting directie was professioneel en helder.

Welk rapportcijfer zou u voor de dienstverlening van De Veld & Van den Brule Pensioenconsultants geven en waarom?

Als rapportcijfer hanteer ik zeker een 9 gebaseerd op het resultaat over alle jaren en met name de snelle opvolging bij vragen en nieuwe ontwikkelingen.

Zou u De Veld & Van den Brule Pensioenconsultants aanbevelen aan derden?

Ik zou De Veld & Van den Brule Pensioenconsultants zeker aanbevelen aan anderen, omdat ik in mijn periode als Directeur van Tecson de manier van aanpak met de daarbij behorende "wij doen wat wij beloven" mentaliteit als uitstekend bestempel.